Prijava korisnika
ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

ina

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Paul Daugalis PDF Ispis E-mail

Daugalis

Predsjednik Europskog odbora za upravljanje imovinom (EAMC), predsjednik Litvanske inženjerske udruge za održavanje (LTPIA). Njegovo radno iskustvo obuhvaća problematiku iz održavanja u sektoru nafte i plina, rudarstva, željeznice, komunalnih i građevinskih objekata diljem Australije i Europe. Voditelj je tvrtke TP Engineering iz Litve koja pruža rješenja za upravljanje industrijskom imovinom.

Na Savjetovanju MeditMaint prikazat će EFNMS-ov  katalog znanja. Tema je povezana s ubrzanim razvojem tehnologija u održavanju, cjeloživotnim obrazovanjem, certifikacijom kompetencija.

 

 

EFNMS-ov katalog znanja – pregled

Sažetak: Europska federacija nacionalnih društava za održavanje (EFNMS) nedavno se upustila u proučavanja kataloga znanja održavanja i upravljanja imovinom (Book of knowledge, BoK) sukladno praksi u tome području širom Europe. Prakse su usklađene sukladno naprednim europskim standardima za kvalifikaciju osoblja za održavanje. Rezultat je rezultirao BoK pregledom koji detaljno opisuje i usklađuje potrebe s procesima održavanja i povezanim pokazateljima. Ovaj pregled pruža platformu za kontinuirano učenje, a potiče prepoznavanje metodologija za unapređenje organizacije održavanja. Certifikacijski program EFNMS-a omogućuje prepoznavanje praktičara koji su dokazali kompetenciju u praksi.