Prijava korisnika
ESUO 2020

ESUO 2020 banner 155 2

EuroMaintenance 2022

maintenancenext-nl logo

Društva partneri


Tvrtke partneri

ina

Podravka


Tinex logo web

Lana-Karlovac


TID-logo

EFNMS AM Survey 2020

EFNMS-Asset-Management-Survey-banner-155

Newsletter

OSHA Healthy Workplaces

osha-ms
1pix tr
OSHA Stress Management
Frederic Beghain PDF Ispis E-mail

Frederic Beghain generalni je menadžer EASE, najveće na svijetu međunarodne trgovačke udruge posvećene elektro-mehaničkim uslugama (sustavi motora i rotirajućih strojeva). EASA ima više od 1.900 tvrtki članica u više od 60 zemalja širom svijeta i ured u Luksemburgu. Stručni tim EASE čine najeminentniji eksperti iz industrijske problematike koji besplatno svake godine odgovore na 20.000 mailova/upita kako sanirati određene motore, navoje uz analizu uzroka neuspjeha i sl.
U Vodicama priprema predavanje: Stručne udruge mogu puno toga ponuditi industriji 4.0: Primjer EASA-e s održavanjem motora.

Stručne udruge mogu puno toga ponuditi industriji 4.0: Primjer EASA-e s održavanjem motora

Sažetak: Mnogi održavatelji smatraju motore jednim od prioritetnih tehnologija u industriji te jednim od najboljih pokazatelja za razumijevanje razine održavanja. Također i kao objekt poboljšanja performansi održavanja.

Digitalizacija i Industrija 4.0 daju priliku davateljima usluga održavanja da naprave značajne iskorake u materijalizaciji izvedbe - u smislu energetske učinkovitosti, pouzdanosti, kvalitete... Oni generiraju i nove izazove: obuku, atraktivnost, tehnologije, propise ... koji se trebaju primijeniti i bolje će uspjeti ako svi sudionici uključeni u održavanje motora s vremena na vrijeme imaju priliku raditi zajedno i ako se mogu bolje koordinirati kako bi privukli nova ulaganja, nove projekte, javno financiranje...

Po tome pitanju profesionalne udruge mogu puno pomoći, a EASA (www.easa.com), najveća je svjetska stručna udruga koja se bavi rotacijskim sustavima tijekom životnoga ciklusa.

Cilj prezentacije je pokazati sve važne aspekte rada udruge i poticanje novih ideja, novih načina rada i novih tehnologija.